LEJ RØDEGAARD

Velkommen til Rødegaard – en oase af muligheder og faciliteter, der vil gøre dit arrangement mindeværdigt.

På Rødegaard råder vi over fem behandlerrum, to imponerende sale. Lydsystem, 10 yogamåtter, 25 meditationsstole, borde, stole, tavler, tæpper, skind, havemøbler og bålgrej vil også være tilgængeligt. Til de overnattende tilbyder vi 14 charmerende værelser med plads til i alt 26 overnattende gæster.

Et moderne industrikøkken ligger i forlængelse af et lyst og hyggeligt caféområde, der åbner op til en gårdhave med bålplads mellem de røde bygninger.

Udforsk vores udendørs faciliteter, inklusiv en stemningsfuld bålplads, en idyllisk gårdhave og direkte adgang til den betagende Nationalpark. Blot et par kilometer væk ligger flere dejlige badestrande.

20240501_185726

Vores faciliteter er velegnede til en bred vifte af arrangementer, herunder uddannelsesforløb, workshops, retreats, undervisning, bevægelse, ceremonielle aktiviteter, festivaler og intime koncerter.

Der er mulighed for tilkøb af fuld forplejning, hvor vores egen huskok serverer økologisk mad tilberedt med friske, lokale råvarer og egen produktion af frugt og bær.

Kontakt os for at høre mere om faciliteterne og få et tilbud, der matcher dine behov.

NYHEDSBREV

Få information om arrangementer, retreats og kurser