KARSTEN MUNK AKADEMIET

SUNDHEDSPSYKOLOGI/KLIENTPSYKOLOGI

RAB-kurser på Mols

Dette kursus er måske det vigtigste indenfor al behandling og i mødet med klienterne, da det skaber selve fundamentet for et møde, hvor helbredelse kan ske. Skal jeg møde og hjælpe et andet menneske, må jeg først være i stand til at møde mig selv og blive i mit udgangspunkt. Derefter kan jeg møde det andet menneske, hvor det er.

På sundhedspsykologikurset får du kendskab til den grundlæggende psykologi. Modulet er overvejende teoretisk med en stor mængde øvelser, hvor du lærer at anvende psykologien i praksis. Du vil opnå redskaber til at skabe et rum indeholdende den tryghed, åbenhed og modtagelighed, der skal til for at skabe et fornyet flow af livsenergi.

Kurset kommer godt omkring kommunikation i form af aktiv lytning og anerkendende kommunikation. Vi gennemgår forsvarsmekanismer og herunder projektionsmekanismer. Vi øver transaktioner, og vi ser på det nyeste indenfor spejlneuroner. Der lægges særlig vægt på at gennemskue sammenhængene mellem ånd, sjæl og krop – det, der kaldes biologisk psykologi.

Kurset henvender sig til dig, som vil opnå en særlig evne til at operere professionelt i klinikken uanset, om du behandler fysiologisk eller psykologisk. Det henvender sig også til dig, som ønsker at skabe fornyet liv i familien eller parforholdet og derved opnå større livskvalitet.

Kurset foregår over fem dage + at du har 14 dage til at skrive din eksamensopgave – i alt 50 timer incl. opgaveskrivning

Læs mere om muligheden for momsfritagelse som alternativ behandler i SKAT’s nyeste vejledninger fra 2012.

 

FORBEREDELSE

Du vil pr. mail modtage noter til kurset, som du selv skal sørge for at printe og have med. Hvis du ikke har hørt fra os senest 14 dage før kursusstart, bedes du kontakte os.

KURSER I 2023

Ikke flere datoer i 2023

KURSER I 2024

24/6 – 28/6

PRAKTISK INFORMATION

Alle får bevis for gennemført kursus. Derudover er der mulighed for at gå til eksamen. Eksamen består af en skriftlig opgave på 3 – 5 sider i et selvvalgt emne i relation til kursusemnerne. Opgaven afleveres senest 14 dage efter kursets afslutning.

Forhør dig evt. om kravene på dit uddannelsessted og din forening, hvad der kræves for RAB godkendelse netop der. Der er forskelligt fra forening til forening.

Undervisningen foregår alle dage kl. 9.00 – ca. 18.00 (sidste dag kl. 9.00 – 16.00)

Der bliver serveret frugt i løbet af formiddagen samt glutenfri brød med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af dagen. Dette er inklusiv kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe.

Undervisere: Karsten Munk og assistent

Adresse: Jordens Sang på Rødegaard / Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Skriv en mail ved at klikke på nedenstående link, hvis du ønsker at overnatte på Rødegaard.

PRIS: 5.100 kr. Vi giver 15% rabat til alle fra den anden side af storebælt

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til genopfriskning, hvis der er plads. 

Pris for gentagelseskursister: 2.550 kr.

Kursustilmelding er bindende, og din plads er først sikret, når vi har modtaget din betaling. Du modtager en faktura snarest muligt efter din tilmelding.

Ved afbud tidligere end 4 uger før kursusstart, tilbagebetales 80% af kursusprisen. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart, er der ingen refusion.