RØDEGAARD

RØDEGAARD I MOLS BJERGE

Rødegaard befinder sig i Nationalpark Mols Bjerge i det sydlige Djursland. Et enestående landskab med mulighed for store naturoplevelser. Et landskab, der hovedsageligt blev dannet under istiden med dødishuller, store bakker, heriblandt Tre Høje, klinter til havet og små idylliske landsbyer.

Rødegaard er omfavnet af forskellige træarter, frugttræer, bærbuske og en frodig køkkenhave. Et hyggeligt havemiljø med mulighed for at være, sanse jorden under fødderne og i fingerspidserne eller samles om bålet – en invitation til at tune ind og omfavne den lokale naturs skønhed i Mols Bjerge.

Fra gården er der kun 5 minutters kørsel til den nærmeste strand Strands og Fuglsø og 11 minutter til Helgenæs. Et charmerende område med små, historiske byer og venlige, lokale mennesker. Rødegaard ligger kun 40 km fra Aarhus og 15 km fra Ebeltoft, hvor man kan sejle fra og til med færge til Sjælland.

298916059_126209253475707_8291510677223185418_n

HELENDE KOST

På Rødegaard tror vi på, at kosten spiller en stor rolle i vores personlige indre arbejde og heling. Når vi er i kontakt med naturen og dermed har god jordforbindelse, gennemgår vi en helingsproces, og når vi til og med indtager naturen gennem kosten, heler vi os selv indefra.  

På Rødegaard er kosten altid vegetarisk, økologisk og lavet med friske, lokale råvarer. Vi dyrker flere af grøntsagerne selv, og vi laver egne marmelader med bær og frugter fra haven. Desuden er kosten fortrinsvist glutenfri.  

Michael Bentzon er kokken og bageren på Rødegaard, og for ham er mad og godt brød en passion. Ikke bare fordi hans mad smager vidunderligt, men fordi det også nærer, styrker, understøtter og vækker vores sanser og dermed vores modtagelighed for læring og nye indtryk.

Michael serverer mad på Jordens Sangs kurser og refugier, men han kan også bookes til kurser og arrangementer, i forbindelse med at man lejer sig ind på Rødegaard.  

NYHEDSBREV

Få information om arrangementer, retreats og kurser