REWILDING -KVINDECIRKELFORLØB

REWILDING -KVINDECIRKELFORLØB

VED IBEN MUNK

Kender du fornemmelsen af det dugvåde græs under dine bare fødder, vinden der leger i dit hår, regnens dråber i dit ansigt eller ildens dragende og varmende kraft?

Har du prøvet at forbinde dig med træet, blive ét med træet? Med rølliken eller musvågen? Mærket dem i dig?

Kan du fremkalde smagen af nyudsprungne bøgeblade, søde skovjordbær eller mælkebøttens bitterhed i din mund? Alle sådanne sanseoplevelser, værensoplevelser hjælper mig med at huske, at jeg er skabt af natur, ER natur. Og i den erkendelse finder jeg glæde, frihed og livsmod.

Det engelske ord rewilding dækker så fint denne proces, og for mig, er rewilding blevet en livsvej, en måde at være i verden på. En vej der åbner sig mere og mere op, imens jeg går.

Vejen kalder også egenomsorgen frem. At turde mærke og rumme det, der lever i mig. Ære min krop og de behov den har, hvad enten det er hvile, dans, latter, sund mad, frisk luft eller andet. Kroppen er min allierede, men også mit ansvar. Hvordan støtter jeg den bedst muligt?

Mærker du dette kalde i dig, vil jeg med glæde invitere dig ind i denne cirkel sammen med andre kvinder, som også har lyst til at udforske dette rum, denne vej.

 

IMG_0664

EFTERÅRSFORLØB 2023

Fem mandage kl. 17.00 – 20.30

18. september
9. oktober
30. oktober
20. november
11. december

Igennem 5 mandage i efteråret og vinteren vil vi mødes og dykke dybere ned i kontakten med naturen, elementerne, solen og månens cyklus, samt vores egen indre natur.

Hver gang vil der være lidt formidling, fordybelsesøvelser og delinger i cirklen.

Derudover vil du opleve mytefortælling, par-øvelser, bevægelse, tromme- og lydhealing.

Du vil også blive opfordret til fordybelsesarbejde imellem vores møder.

Når vi sidder i en cirkel, skaber vi i fællesskab et nyt rum, rummet imellem os. I cirklen sidder vi med hjertet vendt mod hinanden, åbent og ligeværdigt. Vi bærer alle et ansvar for, hvad vi skaber i vores midte, så det er vigtigt, at du har lyst til denne form for samvær, samt at du kan arbejde ansvarsfuldt med dig selv.

Det er hverken terapi eller decideret undervisning. Jeg er facilitator og den der både skaber rammerne, har overblikket og samler trådene. Derudover sidder jeg med i cirklen på lige fod med dig.

PRAKTISK INFORMATION

Sted: Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel.

Vi skal være en del udendørs, så husk tøj til vejrforholdene. Husk også indesko/sokker.

Arrangementer er inkl. ½ times spisepause med medbragt madpakke.

Pris: 1900,-kr (samlet forløb)

IBEN

LIDT OM MIG

Jeg hedder Iben. Igennem hele livet har naturen kaldt mig ud. Derude mellem træer og planter fandt jeg ro og en følelse af at høre til. I perioder af mit liv overhørte jeg dog denne kalden og fik arbejdet mig så meget ud af balance i både krop og sjæl, at jeg til sidst måtte lave et bevidst skift. Jeg var så udmattet, at jeg de fleste dage blot kunne sætte mig i et træ eller på skovbunden og bare være. Siden flyttede min mand og jeg ind i en jurte, for at leve så enkelt og så tæt på naturen som muligt. I disse år vendte min gamle forbundethed og kærlighed til naturen tilbage. Og i takt med dette, bliver jeg mere og mere hel igen.