JORDENS FAVN

JORDENS FAVN

Undervisning, konsultation, udvikling og vækst v. Iben og Karsten Munk

Vil du med på en dyb og lærerig rejse, hvor du får mulighed for at opnå en udvidet forståelse af både dig selv og andre?

Med Jordens Favn ønsker vi at skabe en gruppe, som har lyst og mod til at mærke og se dybere ind i sig selv. At begynde at se sammenhænge i de forskellige tråde, der har vævet sig ind i hinanden i løbet af det liv, du har levet.

Vi vil udforske dit biologisk-spirituelle energifelt og finde redskaber, der kan hjælpe til forhøjet livskvalitet.

Gruppen skal ses som en udvidet konsultation, hvor hver enkelt får stillet en iris-analyse samt forslag til evt. regulering af fysiologiske såvel som psykologiske ubalancer. I første omgang vil vi arbejde med udrensning og revitalisering for at genskabe muligheden for regulation af din tilstand. Desuden vil du få hjælp til evt. forløsning af blokeringer i forbindelse med tidligere undertrykte sygdomsforløb. Det kan være antibiotikabehandlinger, antihistaminbehandlinger m.m.

Du skal være indstillet på evt. at omstille din ernæring samt evt. at indtage anbefalet homøopatisk medicin eller andet i forbindelse med din healing. Altsammen selvfølgelig i samarbejde med dig. Eventuel medicin og tilskud er ikke inkluderet i prisen.

Med udgangspunkt i ledelseskonceptet Teori-U opdrager, opdager og manifesterer vi dit indre lederskab, så du bliver bedre til at navigere ud fra dig selv i både små og store livsvalg, samt i sociale sammenhænge.

Teori-U er et ledelseskoncept, som grundlæggende er udviklet af Otto Scharmer til brug for udvikling og forædling af store og små virksomheder. Dette koncept har vi således videreudviklet til brug som en helbredelses- og udviklingsmodel, der kan understøtte din proces i at arbejde med selverkendelse og healing. Modellen tager udgangspunkt i ubevidst downloadede mønstre, traumer og overbevisninger bl.a. fra barndommen, hvilket kan udvikle sig til projektioner, skyggedannelse og sygdom.

I Jordens Favn vil vi arbejde bevidst med at afdække og forløse ovennævnte og således i bedste Teori-U tilgang give slip på disse uhensigtsmæssige ubevidste dele af os selv for at kunne leve vores liv ud fra en højere bevidsthed om os selv. Vi vil arbejde med at nulstille og slippe begrænsende og uhensigtsmæssige felter i os selv og således få muligheden for at kunne navigere ud fra et autentisk bevidst energifelt. Det vil føre til, at vi kan begynde, måske for første gang i vores liv, at leve et mere oprigtigt liv med den glæde, det bringer.

Forløbets opbygning

Du får redskaber, som giver dig mulighed for at opnå mere overskud og styrke til at regulere og forvandle forskellige biologiske og psykologiske tilstande, for eksempel sygdomme og følelsesmæssige udfordringer.

Vi benytter os bl.a. af fortællinger, bevægelse, trommerejser, energiarbejde, meditation og forskellige kreative øvelser til at udbygge din livskvalitet og indsigter om dig selv. Disse kan foregå indendørs såvel som udendørs.

Undervisningsemner: Teori-U, spiritualitet, epigenetik, kvantefysik, biologisk-psykologi og holistisk anatomi & fysiologi.

Vi vil tilstræbe at skabe et åbent og tillidsfuldt rum, hvor vi kan dele vores individuelle processer med hinanden og således både støtte og spejle hinanden. For at kunne skabe sådan et intenst og trygt rum vil der være et begrænset antal deltagere i gruppen.

Du får mulighed for at tilkøbe 1,5 times relevant behandling af Jordens Sangs terapeuter. Udover Iben og Karsten Munk kan du møde Cecilie Lanken (hypnoterapeut) og Marcela Martins (ayurvedisk yoga massør). Behandlingen aftales med den relevante terapeut.

Dagsprogram

8.30 – 9.00 Ankomst og te                       

9.00 – 9.30 Meditation                    

9.30 – 10.30 Dagens undervisningstema

10.30 – 10.45 Pause

10.45 – 12.00 Individuelle livstemaer

12.00 – 12.30  Frokost                 

12.30 – 14.00  Fordybelse/kreativitet

14.00 – 14.15 Pause

14.15 –15.30 Fordybelse/kreativitet/healing

15.30 – 16.00 Opsamling/afslutning

IMG_7917 - Copy

Iben og Karsten Munk

Iben Munk – Mytefortæller, facilitator af cirkelarbejde, rewilding og shamanisme.

Karsten Munk – Mentor, underviser i holistisk medicin og spiritualitet.

Pris: 8250 kr. inklusiv frokost

Det er et samlet forløb, der kan betales i 5 rater á 1650 kr.

Udviklingsforløbet vil bestå af en lille gruppe, som mødes over fem undervisningsgange:

  • 5. marts
  • 2. april
  • 29. april
  • 28. maj
  • 25. juni
 
(FULDT BOOKET)
 
Gruppe II mødes følgende datoer:
 
  • 11. marts
  • 8. april
  • 6. maj
  • 27. maj
  • 17. juni

(Mulighed for forlængelse i efteråret 2024)

Praktisk information

Der vil også være mulighed for overnatning og vandreture i Mols Nationalpark i forbindelse med mødedagene. Kontakt os for mere info vedrørende overnatning, når du tilmelder dig.

Tilmelding sker via tilmeldingslinket, hvor du skriver en mail til Iben. Vi tilbyder en indledende samtale, hvis du ikke kender os i forvejen.

Grundet stor interesse for forløbet, har vi valgt at oprette endnu en gruppe. Første gruppe er fuldt booket, men der er stadig ledige pladser på gruppe II.

Adresse:

Rødegaard

Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel