KARSTEN MUNK AKADEMIET

Antroposofisk homøopatisk medicin og Biologisk Psykologi

Kurset kan anvendes som 50 timers 'anden alternativ' behandlingsform – opfylder RAB - krav

Opnå et indgående kendskab til primært de homøopatiske Comp. midler fra Allergica, samt enkelte øvrige brugbare midler fra andre lægemiddelvirksomheder.

Du vil også lære at anvende midlerne, som et fantastisk supplement til din hovedbehandlingsform, på en kompetent måde. Vi gennemgår menneskets 3-deling, samt fire væsensled og danner ud fra dette et holistisk menneskebillede, som grundlag for den medicinske ordinering.

Du vil desuden lære de grundlæggende principper i lægemiddelfremstillingen, samt erhverve dig diagnostiske færdigheder.

I gennemgangen af midlerne vil vi se på cases, samtidig med at vi ser på de biologisk-psykologiske mønstre, der kan ligge bag et symptom. Vi vil således få et godt indblik i, hvorledes ånd, sjæl og biologi/krop interagerer og synliggør sig på et fysisk plan.

Du vil også få indblik i støttende behandling i form af urtetilskud i form af droger og te.

Du vil opnå et virkeligt godt redskab til regulation af syge mennesker og udrensning af tidligere indtaget evt. belastende traditionel medicin f.eks. i form af antibiotika og cortisonpræparater, som kan skabe behandlingsblokader.

Kendskab til anatomi & fysiologi samt patologi er en fordel, men ikke et must.

 

KURSER I 2023

Ikke flere datoer i 2023

KURSER I 2024

17/1 – 21/1

PRAKTISK INFORMATION

Kurset strækker sig over fem dage. Undervisningen foregår alle dage kl. 9.00 – 17.00, søndag kl 9.00 – 16.00.

Du vil modtage materiale på kurset og kursusbevis for gennemført kursus. Kurset kan indgå som ’50 timers anden alternativ behandling’ RAB.

Der bliver serveret frugt i løbet af formiddagen samt glutenfri brød med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Der kan laves te i løbet af dagen. Dette er inklusiv kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe.

Undervisere: Karsten Munk samt gæstelærer

Adresse: Jordens Sang på Rødegaard / Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Skriv en mail ved at klikke på nedenstående link, hvis du ønsker at overnatte på Rødegaard.

PRIS: 5.300 kr. inkl. materiale

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til genopfriskning, hvis der er plads. 

Pris for gentagelseskursister: 2.650 kr.

Kursustilmelding er bindende, og din plads er først sikret, når vi har modtaget din betaling. Du modtager en faktura snarest muligt efter din tilmelding.

Ved afbud tidligere end 4 uger før kursusstart, tilbagebetales 80% af kursusprisen. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart, er der ingen refusion.