KARSTEN MUNK AKADEMIET

KLINIKDRIFT

RAB-kurser på Mols

Har du brug for at give din klinik og din selvtillid et boost, og blive opdateret omkring lovgivningen? Eller mangler du kursus i klinikdrift for at opfylde RAB-kravene?

Kurset fokuserer på, hvordan du med opmærksomhed og indre arbejde kan åbne dine lukkede døre, således at klienterne kan komme til dig. Dine ubevidste dørvogtere kan lukke for tilgang!

To dage i selskab med to af Danmarks førende kapaciteter på hver deres område. For kun 2.350 kr. Muligvis én af de bedste investeringer, du kan foretage i dig selv og din klinik.

På dette kursus i klinikdrift lærer du ikke kun den nødvendige lovgivning og den basale viden om klinkdrift. Du får også uvurderlige redskaber til at gøre din klinik til en forretning. Kravene til RAB-registrering og momsfritagelse er 10 lektioners klinikdrift, men dette kursus strækker sig over 2 dage og tager dig med længere og dybere end de fleste andre kurser i klinikdrift.

En god faglig uddannelse alene gør ikke din klinik succesfuld. Du skal også være i stand til at markedsføre dig selv på en anstændig måde, og ikke mindst skal du kunne overvinde dine egne skyggesider, så du tiltrækker de klienter, du har brug for. Du kan stå med alle dine talenter, men hvis du har en skyggeside, der hele tiden fortæller dig, at du ikke er god nok, så kan du bruge tusindvis af kroner i hjemmesider, visitkort og annoncer, og alligevel kommer der ingen klienter. Vi vil hjælpe dig med at få opmærksomhed på dette aspekt, så du kan få succes som behandler.

 

PÅ DETTE KURSUS LÆRER DU BLANDT ANDET

  • At få opmærksomhed på din skyggeside, som kan fortælle dig, at du ikke er god nok og dermed forhindre din succes som behandler.
  • At åbne lukkede døre gennem indre arbejde, så klienterne kan komme til dig.
  • Hvordan du tænker din klinik som forretning.
  • Hvordan du kommer i gang med hjemmeside, brochure og moderne markedsføring – uden at det koster en formue.
  • Den basale, opdaterede lovgivning omkring momsfritagelse, journalføring, autorisation af sundhedspersoner, registrering hos datatilsynet mm.

KURSER I 2023

Ikke flere datoer i 2023

KURSER I 2024

6/6 – 7/6

PRAKTISK INFORMATION

Undervisningen foregår torsdag og fredag kl. 9.00 – 17.00
 

Der bliver serveret frugt i løbet af formiddagen samt glutenfri brød med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af dagen. Dette er inklusiv kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe.

Undervisere: Karsten Munk og Jesper Hollensberg

Adresse: Jordens Sang på Rødegaard / Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Skriv en mail ved at klikke på nedenstående link, hvis du ønsker at overnatte på Rødegaard.

PRIS: 2.350 kr. pr. modul

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til genopfriskning, hvis der er plads. 

Pris for gentagelseskursister: 500 kr.

Kursustilmelding er bindende, og din plads er først sikret, når vi har modtaget din betaling. Du modtager en faktura snarest muligt efter din tilmelding.

Ved afbud tidligere end 4 uger før kursusstart, tilbagebetales 80% af kursusprisen. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart, er der ingen refusion.