TRÆN DIT SIND

TRÆN DIT SIND

SELVHYPNOSE OG BEVIDSTHEDSTRÆNING
med Cecilie Lanken

Vil du lære, hvordan hypnose fungerer, og hvordan det kan skabe varige forandringer i dit liv?

Vil du træne teknikker i selvhypnose og bevidsthedstræning, så du selv fremover kan aktivere dine iboende ressourcer?

Så vær med på næste TRÆN DIT SIND weekend!

TRÆN DIT SIND er for dig, der vil aktivere dig selv gennem træning i selvhypnose og teknikker til heling og aktivering. Her vil du lære at udvide din bevidsthed og arbejde med dig selv gennem en række øvelser og teknikker, der går direkte i dialog med din underbevidsthed og din kropsbevidsthed – der hvor al forandring starter.

Hvad enten du er nybegynder eller har været i forløb hos mig før, kan du være med, når vi sætter fuld kraft på det ’indre fitnesscenter’ og arbejder med øvelser og teknikker til at give slip på overflødig bagage, lande i nuet og aktivere os til vores fulde potentiale. Vi øver oldgamle såvel som nye teknikker til at opnå trance, og vi henter inspiration fra både yogiske traditioner, nordisk shamanisme, moderne selvhypnose og energiarbejde.

Arbejdet med bevidstheden er 100% teknik, der kan læres og trænes, så du kan komme i fuld kontrol, og du kan aktivere og optimere de kraftfulde ressourcer, du kom til verden med.

Der vil være en blanding af teori og øvelser og guidede hypno-meditationer på kurset.

 

IMG_0503

GRUNDKURSUS

To dages weekendkursus i Månesalen på Rødegaard

TRÆN DIT SIND – grundkursus
 
Grundkurset indeholder hele basistræningen i teori og hypnoseteknik. I forløbet indgår også kendskab til og træning i traumeforløsning, energioprydning, opløsning af blokeringer og genskabelse af DNA-strukturer. Det er egenterapi og inde arbejde på højeste plan. Her bliver du din egen terapeut, og du kan se på det som et forstadie til at kunne gå videre med hypnosearbejde og måske senere lære at guide andre i arbejdet. Efter endt træning vil du blive en del af et voksende online fællesskab i en gruppe, hvor vi udveksler erfaringer, og hvor vi kan stille spørgsmål om hypno-relaterede emner og søge svarene sammen.
 

Grundkurser i 2024

  • 15. – 16. juni

Pris:

To dages kursus: 2250 kr.

Overnatning kan tilkøbes i forbindelse med tilmelding.

Pris på overnatning i enkeltværelse, medbring eget sengelinned: 450 pr. nat

Tilkøb af sengelinned: 80 kr.

Underviser: Cecilie Lanken (phd) – Hypnoterapeut og bevidsthedstræner.