HEL IGEN OPHOLD

HEL IGEN - et åndehul for krop, sind og sjæl

HEL IGEN er et ophold på seks dage i den mest storslåede natur midt i Mols Bjerge.

Det er skræddersyet til dig, der trænger til en pause i hverdagen. Måske er du allerede gået ned med stress, føler dig udbrændt eller energiforladt – eller mærker, at der er stresssymptomer på vej. Du har brug for at trække stikket og genfinde din helt egen kraft og balance. 

På HEL IGEN er du på retræte – dvs. du bor på et af vores smukke enkeltværelser med eget badeværelse, og du har mulighed for at deltage i gårdens rogivende rytmer uden at skulle tænke på andet end at være, at hele og få ro.

Du har adgang til haverne, til fællesrum, til hvilesteder, skoven og naturen, og du kan deltage i aktiviteterne, der er programsat helt i det omfang og tempo, der passer dig bedst.

Du kan frit vælge, om du vil deltage i gårdens fælles meditationer, tage med på vandreture eller deltage i aftenhygge og bål i haven.

Alle måltider vil være nøje sammensatte med næring og heling for øje. De er vegetariske, økologiske og fortrinsvis glutenfri. Tilberedt med kærlighed. 

BEHANDLINGER

Forud for opholdene er det muligt i samarbejde med vores team at planlægge et behandlingsforløb eller booke enkelte sessioner hos vores behandlerteam under opholdet. Vi har både hypnoterapi, kropsbehandlinger, healing og samtaleterapi på gården. 

Kontakt os endelig for mere information. Tilmelding sker via linket, hvor vi sammen kan skræddersy netop det ophold, der passer til dig og dine behov.

stresssymptomer

HEL IGEN OPHOLD i 2023

6.-12. november