Ayurvedic Yoga Massage

Ayurvedic Yoga Massage Marcela Martins

En restorativ, sanselig og holistisk kropsterapi, der omfavner kroppen, sindet og sjælen.

Ayurvedic Yoga Massage er sammensat af de to urgamle traditioner Ayurveda og Yoga. Det er en unik kombination af massage, åndedræt, passiv- yoga udstrækning og wellness. 

Kropsterapien indledes med en samtale, hvor jeg danner et billede af dig som helhed. Med udgangspunkt i dig skræddersyr jeg en session eller et forløb efter dine behov.

Selve massagen er en blanding af dybdevævsmassage og en række udstrækninger, der dækker alle områder af kroppen. Gennem strøg, tryk og greb bliver hele din krop arbejdet igennem fra top til tå. Metoden åbner brystkassen, afspænder musklerne, øger smidighed og justerer legemet.

Gennem dybe åndedræt stimuleres din vitale energi og hjælper dig til at gå gradvist dybere i de forskellige yogastillinger. Det bidrager til yderligere smidighed, bevægelsesfrihed, frit åndedræt og øger din kropsbevidsthed. 

Sammensætningen af olie og eksfolierende calamus stimulerer kredsløbet, herunder lymfesystem og urinveje og vækker sanserne og vitaliteten. Huden efterlades glat og blød.

AYM er en indisk massage efter Master Kusum Modak metoden, og den adskiller sig fra andre ayurvediske massager, da den netop indebærer yoga-udstrækninger, meget lidt olie og calamus.

Lad dig blive guidet til en rejse, hvor du udforsker dig selv i en tryg atmosfære, og hvor jeg kan føre dig til dit indre landskab gennem Ayurvedic Yoga Massage.

Velvære og forebyggelse hele vejen rundt

 • Nulstiller nervesystemet
 • Mildner spændinger og stivhed
 • Stimulerer din krops kredsløb
 • Styrker immunforsvar og generel velvære
 • Afhjælper søvnløshed
 • Afhjælper ryg- og ledsmerter
 • Afhjælper fordøjelsesbesvær
 • Afhjælper nedsat modstandskraft
 • Styrker vitalitet og libido
 • Stiller berøringssult
 • Mildner menstruationssmerter
 • Mildner symptomer på overgangsalder
DSC02553-Edit (1)

Om Marcela Martins

Min praksis afspejler en passioneret tilgang til menneskers mulighed for udvikling ved at støtte dig i at være til stede i kroppen. Jeg har dedikeret en stor del af mit liv til at gå på opdagelse i bevidsthedens natur og i kunsten at bevæge sig i “the midle path”- både inspireret af oprindelig indiansk kultur og buddhistisk livsfilosofi.

Min tilgang til det kropsterapeutiske arbejde har rødder i selvudvikling og vækst, og interessen for bodywork og meditation begyndte i en tidlig alder. 

I 2009 stiftede jeg bekendtskab med Ayurvedic Yoga Massage, og siden har den på mange måder været skelsættende i mit liv. Den har blandt andet øget kontakten til mine egne følelser og været med til at frigøre dem. Det har bragt en større erkendelse for kroppens bevidsthed med sig. 

Udover den ayurvediske praksis er jeg Reiki Master, Munay-Ki Rites of Passage (Andes Bjerge) facilitator og uddannet social pædagog fra Danmark. 

I dag er det en ære at lade mine healende hænder give gaverne i Ayurvedic Yoga Massage videre til dig.

PRISER

Intropris 60 min. massage inkl. indledende samtale, en faglig vurdering og vejledning.

950,-

Standard session 90 min. med 15 min. samtale.
1100,-

Behandlingsforløb i forbindelse med et specifikt behov – efter aftale.   

Mulighed for klippekort med rabat, som kan bruges indenfor 3 måneder. 

Behandlingen er en ideel forkælelsesgave til en, du holder af. Kontakt mig gerne, hvis du vil købe et gavekort.

Praktisk information

Adresse:

Rødegaard

Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel.  

Tlf.: 51 54 95 52

Du er velkommen til at bestille en behandling ved at sende en sms på telefon eller skrive en e-mail via linket herover.